Domov PROGRAM O FESTIVALU KONTAKT FOTO
SLOENG

Pretekli dogodki

14. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Ethnotrip
Ethnotrip
Člane zasedbe Ethnotrip združuje ljubezen do ljudske glasbe in želja po poustvarjanju le te. Ne omejujejo se zgolj na slovensko ljudsko, tako je v njihovem repertoarju moč slišati tudi ljudske skladbe. Iz Madžarske, Hrvaške, Makedonije, Rusije. Izjemoma izvajajo tudi skladbe, katerih avtor je poznan. Z delovanjem so pričeli leta 2009, konec leta 2012 pa so posneli prvo ploščo, ki je izšla februarja letos. Skupino sestavljajo - kljub mladosti - izkušeni glasbeniki.
09. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Balkan Boys
Balkan Boys
Balkan Boys je glasbena skupina, ki je uspela na šovu Slovenija ima talent in nas lansko leto navdušila tudi na Festivalu Kanal. Za darilo zvestim obiskovalcem festivala smo pripravili poseben dogodek in tudi letos skupino Balkan Boys povabili v kanal.
07. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Aynee
Aynee
Kantavtorica Simona Černetič - Aynee je udeleženka mnogih slovenskih festivalov, kot sta Ema in dvakrat Slovenska popevka. Njena skladba Si to ti je bila izbrana na razpisu radia Val 202 - Imamo dobro glasbo. Na mednarodnem . kantavtorskem festivalu Kantfest je bila nagrajena dvakrat. Trenutno pripravlja 3. avtorsko ploščo. Nastopa z bandom in looperjem, ki ga je v Sloveniji uporabila med prvimi. Gre za elektronski snemalnik, na katerega v živo pred občinstvom posname ritmične zvoke, ki služijo za podlago skladbe.
31. 07. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Anika Horvat Trio
Anika Horvat Trio
Anika se bo v Bohinju predstavila s triom, ki ga sestavljajo še kitarist Marko Tomič in pianist Jernej Šušteršič. Na Festivalski večer bodo povzeli slovensko zabavno glasbo iz časov popevke pa vse do danes. Poleg priredb bo Anika zapela tudi svoje najlepše pesmi in tudi nekaj skladb iz repertoarja, ki ga je pela na koncertih z Big Bandom RTV SLO.
24. 07. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Anja Bukovec, Igor Vincetič
Anja Bukovec, Igor Vincetič
Anja je vrhunska glasbenica in priljubljena medijska osebnost. Ob tehnični dovršenosti izstopa zaradi prepoznavnega sloga, edinstvene interpretacije in komunikacije z občinstvom. Nastopa kot solistka, osvaja mednarodne nagrade in navdušuje občinstvo po vsem svetu. Redno dokazuje, da klasična glasba ni rezervirana zgolj za poznavalce in da lahko doseže široko množico ljudi, če je predstavljena na način, ki ga s toplim pristopom do občinstva obvladuje in s tem združuje tako najmlajše kot najstarejše generacije. Nastop na Festivalu Kanal pa je uresničitev mnogih sanj skromnih organizatorjev.
17. 07. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Blow Up
Blow Up
V zadnjih dveh letih je glasbena skupina Blow Up nanizala preko 250 koncertov po celotni Sloveniji in sosednjih državah. Njihovi vznemirljivi živi nastopi vedno navdušijo in zabavajo ogromno naključnih in zvestih oboževalcev, ki se vračajo na njihove koncerte kjerkoli igrajo. Pevec in basist Ernie Mendillo je ustanovni član skupine The Brandos iz New York-a, s katero nastopa po celem svetu. Skupina je znana po svoji neverjetni energiji, ki jo oddaja na nastopih in svojem izjemno širokem repertoarju, ki vsebuje vse od zgodnjega Rock n' Roll-a, sodobnega R'N'R pa do ex yu-rock in slovenske glasbe.
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh