Domov PROGRAM O FESTIVALU KONTAKT FOTO
SLOENG

Pretekli dogodki

23. 07. 2014 20:14 Bar Paviljon, Ribčev Laz Vivaracha
Vivaracha
Gre za multikulturni projekt, ki ga sestavlja 6 glasbenikov iz 5 različnih držav (Slovenija, Italija, Venezuela, Kuba in Tunizija) z dolgoletnimi glasbenimi izkušnjami. Na svojevrsten način in z vplivi lastnih kultur interpretirajo latinske in karibske zvrsti kot so son, salsa, latin jazz, bolero, chachacha, itd. Njihov repertoar je atraktiven in originalen, saj zajema avtorske sklabe in aranžmaje ter nekaj instrumentalnih skladb, ki vkljucujejo etnicne instrumente kot so venezuelski Cuatro in kubanski Tres.
18. 07. 2014 20:14 Bar Paviljon, Ribčev Laz Prevara (Yugo Rock Party Band)
Prevara (Yugo Rock Party Band)
Prevara (Yugo Rock Party Band) je glasbena skupina, sestavljena iz izkušenih glasbenikov, ki so se odločili preigravati legendarne YUGO ROCK skladbe, ki so za vedno zaznamovale območje nekdanje Jugoslavije. Nastop skupine PREVARA je poslastica za oboževalce skupin kot so Riblja Čorba, Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Parni Valjak, Divlje Jagode itd., skratka za vse jugo-nostalgike oziroma ljubitelje yugo rocka, ki je pustil velik pečat tudi na slovenski sceni. Ta dogodek je nastal na osnovi želja obiskovalcev po dobri stari YU glasbi.
16. 07. 2014 20:14 Bar Paviljon, Ribčev Laz HELP! A Beatles Tribute
HELP! A Beatles Tribute
HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki z veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Zasedbo odlikuje upoštevanje aranžmajskih podrobnosti, ki jim člani zasedbe namenijo veliko pozornosti. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in živimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje izjemno kostumografijo ter glasbene inštrumente, ki so bili zaščitni znak skupine The Beatles. Na koncertu boste lahko slišali pesmi iz zgodnje,pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe The Beatles – od klasik, kot so Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Hey Jude in še mnoge druge tako, kot jih je izvajala legendarna četverica. Zabavajte se ob glasbi, ki je za vedno spremenila svet!
11. 07. 2014 20:14 Bar Paviljon, Ribčev Laz Dej še
Dej še'n litro
Kaj reče Primorec, ko njegovo življenje obstane na mrtvi točki!? »Ma, DEJ ŠE’N LITRO!« In življenje začne teči naprej ... Nekega dne pred 15 leti se je tako v Ljubljani dolgočasilo nekaj fantov iz raznih koncev Primorske. Dolge ure so razpravljali, kako bi si popestrili dan. Izmučen od blaznega napora je Janko Mateju zaklical: DEJ ŠE’N LITRO! In tako se je porodilo gibanje, ki s pomočjo glasbe po Sloveniji in tujini rešuje svet pred propadom že 15 let ... Dej še’n litro je glasbeno gibanje, iz katerega izhaja marsikateri znani slovenski glasbenik. V petnajstih letih je litre iz presežkov zalog vina po Sloveniji in tujini praznilo čez 40 glasbenikov, ki svojo odvečno energijo sproščajo preko trobil, pihal in tolkal. Gibanje večkrat razveseli svoje zveste podpornike tudi v družbi pravih zvezd, od Vlada Kreslina do Mileta Kitiæa, Severine, Shantela, Amsterdam Klezmer Banda in drugih. V svojih glasbenih izletih Vas gibanje popelje na različne konce sveta – od Slovenije, Balkana pa vse do Južne Amerike in New Orleansa. Prepustite se glasbeni poslastici, ob kateri se iz vseh koncev sliši tisti znani poziv natakarici: DEJ ŠE’N LITRO!
21. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Tribute to Parni valjak
Tribute to Parni valjak
Skupina izpostavlja ljubezen ter predanost do glasbe znane hrvaške skupine Parni Valjak. Oblikovana je bila leta 2010, ko so se izkušeni glasbeniki odločili nadaljevati tradicijo priznanih hrvaških izvajalcev, ki z glasbo že več kot 30 let navdušujejo publiko širom nekdanje Jugoslavije in sosednjih držav. Skupini je izziv preigravanja kvalitetne glasbe in doseganje čustvenega naboja, ki ga hrvaški band doseže ob vsakem svojem koncertu.
14. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Ethnotrip
Ethnotrip
Člane zasedbe Ethnotrip združuje ljubezen do ljudske glasbe in želja po poustvarjanju le te. Ne omejujejo se zgolj na slovensko ljudsko, tako je v njihovem repertoarju moč slišati tudi ljudske skladbe. Iz Madžarske, Hrvaške, Makedonije, Rusije. Izjemoma izvajajo tudi skladbe, katerih avtor je poznan. Z delovanjem so pričeli leta 2009, konec leta 2012 pa so posneli prvo ploščo, ki je izšla februarja letos. Skupino sestavljajo - kljub mladosti - izkušeni glasbeniki.
09. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Balkan Boys
Balkan Boys
Balkan Boys je glasbena skupina, ki je uspela na šovu Slovenija ima talent in nas lansko leto navdušila tudi na Festivalu Kanal. Za darilo zvestim obiskovalcem festivala smo pripravili poseben dogodek in tudi letos skupino Balkan Boys povabili v kanal.
07. 08. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Aynee
Aynee
Kantavtorica Simona Černetič - Aynee je udeleženka mnogih slovenskih festivalov, kot sta Ema in dvakrat Slovenska popevka. Njena skladba Si to ti je bila izbrana na razpisu radia Val 202 - Imamo dobro glasbo. Na mednarodnem . kantavtorskem festivalu Kantfest je bila nagrajena dvakrat. Trenutno pripravlja 3. avtorsko ploščo. Nastopa z bandom in looperjem, ki ga je v Sloveniji uporabila med prvimi. Gre za elektronski snemalnik, na katerega v živo pred občinstvom posname ritmične zvoke, ki služijo za podlago skladbe.
31. 07. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Anika Horvat Trio
Anika Horvat Trio
Anika se bo v Bohinju predstavila s triom, ki ga sestavljajo še kitarist Marko Tomič in pianist Jernej Šušteršič. Na Festivalski večer bodo povzeli slovensko zabavno glasbo iz časov popevke pa vse do danes. Poleg priredb bo Anika zapela tudi svoje najlepše pesmi in tudi nekaj skladb iz repertoarja, ki ga je pela na koncertih z Big Bandom RTV SLO.
24. 07. 2013 20:13 Bar Paviljon, Ribčev Laz Anja Bukovec, Igor Vincetič
Anja Bukovec, Igor Vincetič
Anja je vrhunska glasbenica in priljubljena medijska osebnost. Ob tehnični dovršenosti izstopa zaradi prepoznavnega sloga, edinstvene interpretacije in komunikacije z občinstvom. Nastopa kot solistka, osvaja mednarodne nagrade in navdušuje občinstvo po vsem svetu. Redno dokazuje, da klasična glasba ni rezervirana zgolj za poznavalce in da lahko doseže široko množico ljudi, če je predstavljena na način, ki ga s toplim pristopom do občinstva obvladuje in s tem združuje tako najmlajše kot najstarejše generacije. Nastop na Festivalu Kanal pa je uresničitev mnogih sanj skromnih organizatorjev.
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh