Domov PROGRAM O FESTIVALU KONTAKT FOTO
SLOENG

Pretekli dogodki

27. 07. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz KiNG FOO
KiNG FOO
Skupina KiNG FOO je trenutno ena najhitreje vzpenjajočih se skupin na slovenski glasbeni sceni, ki poskrbi, da z njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen; pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali obiskovalca, željnega dobre zabave ob kvalitetni muziki.
20. 07. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz Gwen Hughes
Gwen Hughes
Letošnja posebna gostja je Gwen Hughes iz Atlante (ZDA), ki je evropski dom našla v Sloveniji. Svoj glasbeni retro soul avtorski repertoar, s katerim je bila dvakrat v vstopni nominaciji za grammyja, dopolnjuje s popularnimi coverji velikanov soula, bluesa, funka, jazza, ... (Ray Charles, James Brown, Stevie Wonder).
19. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Didiwa & Like The Rolling Stones
Didiwa & Like The Rolling Stones
DidiWa je slovenski etno rock band s poezijo v maternem jeziku. Koncertno prezentiranje je prežeto z energičnostjo in globino osebnega izraza, ki ju DidiWa spretno predaja poslušalski publiki. Skupino Like The Rolling Stones je združilo skupno navdušenje nad glasbo legendarne peterice. Poslušalci vseh generacij si vsekakor lahko obetajo nepozabno glasbeno doživetje v znamenju šestdesetih let!
12. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Vlado Pilja & Miha Plantarič
Vlado Pilja & Miha Plantarič
Zabaven in dinamičen večer dveh znanih obrazov, tokrat v akustični izvedbi. Njuna interpretacija angleških, slovenskih in svetovnih hitov vas ne bo pustila ravnodušne. Manjkale ne bodo tudi pesmi, s katerimi sta navdušila v priljubljeni televizijski oddaji.
11. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Caffé Mezclado
Caffé Mezclado
Zasedbo Café Mezclado sestavlja skupina odličnih slovenskih in kubanskih glasbenikov. Zvok tolkal, tres-a in kontrabasa ob spremljavi večglasnega petja in zanimive vokalne, ter inštrumentalne improvizacije vam pričara edinstveno doživetje prave glasbe, ki vas bo popeljala na Kubo.
05. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Anja Baš
Anja Baš
Anja Baš je slovenska pevka in avtorica, ki je marca izdala prvo samostojno avtorsko ploščo z naslovom »Punca iz tvoje ulice«. Glasbo piše tudi drugim pevskim kolegicam, poleg glasbe pa se ukvarja še s slikanjem. Vsaki skladbi s plošče je naslikala tudi likovno upodobitev, slike bodo na koncertu razstavljene.
22. 07. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Prismojeni profesorji bluesa
Prismojeni profesorji bluesa
Energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Skupina igra avtorsko glasbo, vmes pa doda legendarne hite svojih idolov.
15. 07. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Nula Kelvina
Nula Kelvina
Provokativna besedila in glasbena interpretacija poigravanja z raznimi žanri pritegnejo pozornost poslušalcev. Besedila niso izgubila zdravega cinizma, zvok pa je zaradi pomembne vloge kitare in agresivnih bobnarskih linij ostrejši in žanrsko bolj homogen, saj se močneje naslanja na korenine rocka in bluesa.
01. 07. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Sam
Sam's Fever: Večer Elvisa Presleya
V blišču odrskih luči in v ritmih rock’n’rolla se vam bo predstavila skupina Sam’s Fever, ki s svojo glasbo obuja spomin na legendarno zvezdo ... Zvezdo z imenom Elvis Presley, ki bo zasvetila tudi v čast udeležencem Evropskega prvenstva v kajakaškem maratonu.
20. 08. 2014 20:14 Bar Paviljon, Ribčev Laz Nula Kelvina
Nula Kelvina
Nula Kelvina so začeli kot trio pred dvema letoma, ko so po nekaj mesecih skupnega ustvarjanja izdali svoj prvenec Možgani na paši. Vsi trije so sicer stalnica v slovenski popularni glasbi s sodelovanjem v številnih projektih raznih barv in oblik. Nenavadna provokativna besedila in glasbena interpretacija poigravanja z raznimi žanri so hitro pritegnili pozornost radijskih postaj in poslušalcev. Besedila niso izgubila zdravega cinizma, zvok pa je zaradi pomembne vloge kitare in agresivnih bobnarskih linij bistveno bolj oster in žanrsko bolj homogen, saj se močneje naslanja na korenine rocka in bluesa.
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh