Domov PROGRAM O FESTIVALU KONTAKT FOTO
SLOENG

Pretekli dogodki

12. 07. 2017 20:17 Bar Paviljon, Ribčev Laz Omar Naber
Omar Naber
Izredno aktiven pevec, ki je zaslovel z zmago v Bitki talentov in izdal tri avtorske albume. Avtor mnogih uspešnic, ki so postale zimzelene, letos pa nas je ponovno zastopal na Pesmi Evrovizije.
24. 08. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz Grajski oktet
Grajski oktet
Acapella vokalna zasedba Grajski oktet prihaja iz Moravške doline. Glasbeno pot so začeli s prepevanjem podoknic, danes pa izvajajo klasično oktetovsko glasbo, priredbe slovenskih in tujih popevk, dalmatinsko, narodno-zabavno glasbo, ... povezuje jih prijateljstvo in dobra energija, ki jo z veseljem delijo s publiko.
17. 08. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz Kar Češ Brass Band
Kar Češ Brass Band
Cerkljanska zasedba, ki deluje od leta 1998, slovi kot prva in edina „pleh“ zasedba pri nas! Inspiracijo iščejo izključno v pouličnem jazzu New Orleansa in destiliranih produktih iz domačega sadja. Kar Češ Brass Band je nastopil na številnih priznanih festivalih doma (Druga Godba) in po svetu (Jazzfest Gronau, Femuka, Haizetara ...).
10. 08. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz Blue Angel Gang
Blue Angel Gang
Blue Angel Gang je slovensko-italijanska zasedba izjemnih glasbenikov, ki slovi kot hišni band piranskega Café Teatra. Tega je New York Times lansko leto uvrstil med 100 najboljših svetovnih lokalov. Sicer pa band zadovoljuje različne publike s pop, soul, rock in blues klasikami 60-ih let in modernimi priredbami.
03. 08. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz WiseMän
WiseMän
WiseMän je pop skupina iz Amsterdama. Člani so se tam spoznali na konservatoriju, kjer so najprej igrali jazz, potem pa svoj izraz razvili v pop zvok. V zadnjih letih so igrali na več festivalih na Nizozemskem in v Sloveniji (Festival Bled, Festival Ormoško poletje, v okviru Evropske prestolnice kulture).
27. 07. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz KiNG FOO
KiNG FOO
Skupina KiNG FOO je trenutno ena najhitreje vzpenjajočih se skupin na slovenski glasbeni sceni, ki poskrbi, da z njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen; pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali obiskovalca, željnega dobre zabave ob kvalitetni muziki.
20. 07. 2016 20:16 Bar Paviljon, Ribčev Laz Gwen Hughes
Gwen Hughes
Letošnja posebna gostja je Gwen Hughes iz Atlante (ZDA), ki je evropski dom našla v Sloveniji. Svoj glasbeni retro soul avtorski repertoar, s katerim je bila dvakrat v vstopni nominaciji za grammyja, dopolnjuje s popularnimi coverji velikanov soula, bluesa, funka, jazza, ... (Ray Charles, James Brown, Stevie Wonder).
19. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Didiwa & Like The Rolling Stones
Didiwa & Like The Rolling Stones
DidiWa je slovenski etno rock band s poezijo v maternem jeziku. Koncertno prezentiranje je prežeto z energičnostjo in globino osebnega izraza, ki ju DidiWa spretno predaja poslušalski publiki. Skupino Like The Rolling Stones je združilo skupno navdušenje nad glasbo legendarne peterice. Poslušalci vseh generacij si vsekakor lahko obetajo nepozabno glasbeno doživetje v znamenju šestdesetih let!
12. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Vlado Pilja & Miha Plantarič
Vlado Pilja & Miha Plantarič
Zabaven in dinamičen večer dveh znanih obrazov, tokrat v akustični izvedbi. Njuna interpretacija angleških, slovenskih in svetovnih hitov vas ne bo pustila ravnodušne. Manjkale ne bodo tudi pesmi, s katerimi sta navdušila v priljubljeni televizijski oddaji.
11. 08. 2015 20:15 Bar Paviljon, Ribčev Laz Caffé Mezclado
Caffé Mezclado
Zasedbo Café Mezclado sestavlja skupina odličnih slovenskih in kubanskih glasbenikov. Zvok tolkal, tres-a in kontrabasa ob spremljavi večglasnega petja in zanimive vokalne, ter inštrumentalne improvizacije vam pričara edinstveno doživetje prave glasbe, ki vas bo popeljala na Kubo.
« | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh