Domov PROGRAM O FESTIVALU KONTAKT FOTO
SLOENG

Program

18. 07. 2018 20:18 Bar Paviljon, Ribčev Laz Skalp
Skalp
V 20 letih delovanja so nanizali številne nagrajene skladbe in koncertirali v razprodanih Stožicah. V Bohinj prinašajo prvinski avtorski rock in priredbe poznanih rokovskih skladb.
25. 07. 2018 20:18 Bar Paviljon, Ribčev Laz Slavko Ivančič
Slavko Ivančič
Slavko Ivančić je živa legenda slovenske glasbene scene. Poznamo ga kot pevca skupin Bazar in Faraoni. Tudi kot solo izvajalec verjamemo, da ne potrebuje predstavitve in da bodo naše prizorišče napolnili karizma in večni hiti.
01. 08. 2018 20:18 Bar Paviljon, Ribčev Laz Made in Yugoslavia
Made in Yugoslavia
Skupina zajema spekter skupin bivše republike, od legendarnih skupin Bijelo Dume, Parni Valjak, Zabranjeno Pušenje, Partibrejkers, Bajaga, do novejših S.A.R.S in Dubioza Kolektiv. Njihovi nastopi so nabiti z veliko dozo rock'n'rolla in dobro energijo.
08. 08. 2018 20:18 Bar Paviljon, Ribčev Laz Peter Lovšin v Območju medveda
Peter Lovšin v Območju medveda
Peter Lovšin, glasnik legendarnih Pankrtov, je lani izdal deseti album Območje medveda, ki prejema pohvalne kritike. Po razprodanem prvem koncertu nadaljuje turnejo po Sloveniji in ob novih komadih predstavlja tudi izbor pesmi iz celotne pestre kariere.
15. 08. 2018 20:18 Bar Paviljon, Ribčev Laz Žuta osa
Žuta osa
Tričlanska zasedba prihaja iz Maribora in izvaja najlepšo starogradsko, srbsko narodno, sevdah, makedonsko, cigansko in drugo balkansko etno glasbo. Za sabo ima nekaj odmevnih nastopov, med drugim tudi v Srbiji.

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh